Об'ємні світлові та не світлові літери із нержавіючої сталі

Метал уособлює надійність і довговічність, тому зовнішня реклама, виконана з такого матеріалу, прослужить Вам довго і не втратить свій привабливий зовнішній вигляд. Об'ємні букви з нержавіючої сталі можуть використовуватися в якості фасадної вивіски або в вигляді елемента інтер'єрного оформлення. Досить часто така реклама зустрічається в офісних інтер'єрах. Незважаючи на відносно високу вартість, об'ємні букви з нержавійки користуються великим попитом. Ціна рекламних носіїв виправдана тривалістю їх експлуатаційного терміну, адже вони володіють не тільки міцністю, але і стійкістю до корозії, атмосферних впливів.

 

 

ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕВАГИ

 

Виготовлення металевих букв вимагає спеціального устаткування, на відміну від пластику і оргскла, такі літери не можна вирізати на звичайному фрезерному верстаті або вручну. Таким чином, висока вартість даних виробів обумовлена ​​не тільки дорожнечею металу, а й складністю виробництва. Чи варто переплачувати? На наш погляд, букви з нержавійки мають наступні переваги:

 

• статусність - вагомий аргумент на користь такого роду вивіски, який, як правило, є ключовим, саме ті компанії, які хочуть підкреслити свій статус, відмовляються від пластику на користь металу;

• простота догляду - забезпечується легкість усунення бруду та пилу;

• тривалий термін експлуатації, корпус букви служить більше 10 років, вимагаючи лише заміни підсвічування;

 

Якщо ваша компанія відрізняється стабільністю і хоче підкреслити це за допомогою зовнішньої або інтер'єрної вивіски, то об'ємні букви з металу стануть оптимальним рішенням.

 

 

ВАРТІСТЬ ВИГОТОВЛЕННЯ ОБ'ЄМНИХ ЛІТЕР З НЕРЖАВІЙКИ

 

Остаточна ціна виробів визначається вимогами клієнта і залежить від таких факторів:

• тип матеріалів, використовуваних на додаток до нержавіючої сталі;

• наявність або відсутність підсвічування;

• висота букв і обраний варіант шрифту.

 

Наші менеджери готові зробити розрахунок вартості об'ємних літер з нержавійки з урахуванням ваших рекомендацій. Виготовлення здійснюється на власному виробництві, що забезпечує оперативність і незмінно високу якість готових виробів і конструкцій.

Компанія «Неодизайн» піклується про максимальну привабливість та ефективність рекламної інформації!