«Без рожевих окулярів» або «хто ж створює ту саму рекламу»? 

«Без рожевих окулярів» або «хто ж створює ту саму рекламу»? 
Скільки потрібно людей, щоб створити рекламу? Сеогдня ми відкриємо зачинені двері виробництва від Вашого погляду, тому що вважаємо що наші замовники мають право на «прозорість». За проектом Вашої реклами стоїть безліч процесів: починаючи з малої ідеї, над якою працює не один фахівець, в кінцевому результаті, яка стає дійсно неповторним продуктом, які працюють на Вас, що приносить розвиток і успіх.
Оформлення навколишнього середовища засобами графіки - завдання дизайнерів. Саме вони надають продукту, сервісу, компанії замовника особливу стилістичну індивідуальність.


Ми генеруємо ідеї для Вас.
Невід'ємною ланкою і, мабуть, початковою стадією роботи, є молода комманда фахівців-дизайнерів. Бажаючи не упускати новинки і крокувати в ногу з модними тенденціями реклами, хлопці відвідують всілякі тренінги та виставки, отримуючи і обмінюючись свіжими ідеями, щоб гордо називатися НЕОдізайнерамі. В основу їх роботи входять Photoshop, Illustrator, CorelDraw, InDesign та інші програми.
 Робота Світлани та Валентина - це союз творчості і логіки. Хлопці вирішують одночасно кілька складних і важливих завдань. Продукт, який створюється ними повинен бути яскравим, незабутнім і неповторним, враховувати специфіку організації, для якої він розробляється, і при цьому бути придатним для друку.
Ми працюємо з Вашими ідеями.

«Ми цінуємо коли у замовника присутня величезна натхнення і бачення кінцевого результату. Здорово, коли розумієш його з перших слів, і лише зрідка підказуєш йому напрямок, а при закритті проекту він задоволений! »- кажуть наші дизайнери Світлана та Валентин.
 Один з основних видів діяльності дизайнера - створення фірмового (корпоративного) стилю компанії, тобто розробка логотипу, колірної гами, шрифту і т.д. Тому на плечі наших дизайнерів лягає великий вантаж, так як кінцевий результат повинен бути унікальним, яскравим і легко запам'ятовується, але нагадуємо, що вони працюють з великою віддачею, бо роблять, то що