6 причин вибрати УФ-друк

 

  1. Якісно! Ультрафіолетова (УФ) друк використовує інший тип чорнила, ніж традиційні методи друку. Замість рідких чорнил в УФ-друку використовується подвійна речовина, яка залишається в рідкій формі до тих пір, поки не піддасться впливу УФ-світла. Коли світло потрапляє на чорнило під час друку, вони тверднуть і висихають під світлом, встановленим на друкарській машині.
    Перевагою для клієнта є те, що ультрафіолетовий друк взагалі не вигорає на сонці, саме тому гарантія на широкоформатний ультрафіолетовий друк в нашій компанії – 10 років.
  2. Екологічно! Оскільки випаровування зведено до мінімуму, викид летючих органічних сполук у навколишнє середовище набагато менший в порівнянні з іншими чорнилами, що свідчить про екологічність даного типу друку в порівнянні з сольвентним.
  3. Швидко! УФ-друк використовує фотомеханічний процес для затвердіння чорнила, а не для висихання шляхом випаровування. Оскільки немає процесу випаровування, УФ-чорнило не скорочує час простою інших чорнил, поки вони висихають. Це допоможе заощадити час і набагато швидше вивести ваш виріб на ринок. Промислові широкоформатні УФ плотери нашої компанії друкують близько ста квадратних метрів в годину, тому термін друку становить 24години (1 доба).
  4. На будь якому матеріалі!
    УФ-фарби планшетного принтера
    Docan можуть висихати безпосередньо на поверхні матеріалів шляхом того, що розчинник для чорнила не вбирається в матеріал, УФ-випромінювання дозволяє друкувати на поверхнях, які не працюють з традиційними чорнилом.
  5. Якісно х2!
    УФ-покриття захищає матеріал від стирання, що забезпечує якість кольору протягом тривалого періоду часу. Друк на матеріалі не піддається механічним пошкодженням.
  6. Унікально!
    Технологія покриття лаком та нарощування об
    єму під час друку дозволяє виділити Ваш продукт та зробити Вашу рекламу унікальною.

Якщо вам потрібна допомога у визначенні правильної тактики друку для вашої кампанії, зв'яжіться з компанією «Неодизайн» сьогодні, або замовте розцінки на свій наступний проект. Наші фахівці поділяться своїми знаннями та запропонують ідеї для досягнення феноменальних результатів за відмінною ціною.